Påmelding Ørland Sparebank Håndballcup

Cupen arrangeres i år helgen 27 til 29 september. Dette er en meget kompakt cup, hvor lagene får mye spilletid tidlig i sesongen.

Ekstraordinært årsmøte i ØBK

Det vil bli arrangert et ekstraordinært årsmøte i klubbhuset Torsdag 22. august kl. 20.00. Eneste sak på agendaen er endring av vedtekter. Årsaken til dette er at hovedstyret ønsker å starte opp med et tilbud innen innebandy. Saksdokumenter kommer over helgen.

Oversikt over baner i bruk

Informasjon til deltagende lag ved Ørland Sparebank fotballcup 2019

Ørland Ballklubb har utarbeidet et informasjonsskriv som kan være til nytte for spillere, trenere/lagledere og foreldre under årets cup.

Kampoppsettet Ørland Sparebank Cup 2019

Til våre deltagende lag under Ørland Sparebank Cup 2019, da er kampoppsettet for årets cupbegivenhet på Ørland klart ! Vi har måttet gjøre noen justeringer på enkelte områder ut fra den invitasjonen som ble sendt ut tidligere i år og tidligere gitt informasjon. Vi håper våre justeringer oppleves som positive for deltakerne og vi skal gjøre alt i vår makt for at dere skal få gode og minnerike fotballopplevelser hos oss 16.-18.august.?

Bruk av Spoortz app

Facebook, Spond eller Spoortz. Hva skal vi bruke til å administrere laget? Svaret er enkelt. Spoortz sin app er det ØBK skal bruke.

VAKTLISTER ØRLAND SPAREBANK CUP 16. ? 18. AUGUST

Ørland Sparebank Cup Fotball 16.- 18. august 2019

Fristen for å melde seg på årets cup er 01.juni 2019.

Protokoll fra årsmøtet og nye vedtekter for ØBK

Protokoll og saksdokumenter er arkivert på hjemmesiden under hovedlaget og siden årsmøte. Takk til Per og Rune for hjelpen. Vedtektene ble også oppdatert på årsmøtet.

Lyst til å bli god, skikkelig god?

Først og fremst har du altså ingen hast. Dernest behøver du heller ikke å ha så stort talent for den idretten de driver. I alle fall ikke i yngre alder. Og du trenger så absolutt ikke å være lagets beste spiller, ei heller blant de beste ? i yngre klasser. Du trenger ikke å være blant dem som scorer eller redder de fleste skudd for å bli skikkelig god!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift