Fosna Folket: Vi er blitt så godt tatt i mot, og alt går som på skinner

For å finne ut hvordan gjestene egentlig hadde det under sluttspillhelga i håndball på Ørland, tok vi oss tid til å luske litt rundt og spørre folket direkte.

Klikk her for link til artikkel på Fosna Folket.

Skrevet av Kåre Petter Sundet

Ved et bord i «kafeteriaen», eller «vrimlearealet» ved inngangen på arenaen, traff vi på en blidspendt familie fra Ranheim som satt ved et bord og koste seg med pizza og noe godt å drikke til. Familien Lysmen, bestående av far Ronny, sønn Jonas og mor Lise Lotte brukte ikke så mange ord på å fortelle sin mening om Ørland Sparebank Arena som håndballarena og Ørland BK som arrangør av et stor turnering.

– Alt her er helt fantastisk. Vi er blitt så godt tatt i mot, og alt går som på skinner. Det mest positive er vel arrangementets kompakthet. Det spilles håndball og soves nesten i samme hus, sier familien. Det hører med til historien at Jonas har ei søster som spiller håndball, men hun er opptatt med venninner og sin idrett.

Trivelig på luftmadrass

Vi tok en liten «tripp» til Ørland Ungdomsskole som ligger like ved arenaen for om mulig å finne en gjeng som hadde det ekstra trivelig på luftmadrassen lettere omslynget av soveposen.

I andre etasje traff vi på Ranheim J14 som straks tente på ideen om å komme i lokalavisa med et bilde. Her var det ikke et snev av trykket stemning. Jentene var i kjempeslag.

– Nærheten mellom Ungdomsskolen, som er vårt hotell denne helga, og håndballarenaen er meget viktig. Vi rusler bare mellom aktivitet og hvile og har det som «plommen i egget». Og så må vi skryte av maten. Frokosten her er bare som en drøm. Vi har aldri opplevd noe lignende på noe turnering før, og så er det mange kjekke gutte å hvile øynene på, sier en av jentene.

– Helt klart, kvitterer en annen, men minimumskravet er at de må ha en skikkelig six-pack på magen. Dette skapte stor munterhet hos de andre jentene som korrigerer kursen noe.

– Handballen er viktigst

– Gutter er viktig, men handballen er viktigst, melder jentene.

Trenerne Elin Thosvik og Heidi Tørum trives godt sammen med de unge jentene.

– Her er det ikke kjedelig et sekund. Vi må visst vente med våre egne ting til vi kommer hjem, melder de to lederne.Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift