VELKOMMEN TIL TINE FOTBALLSKOLE HOS ØRLAND BALLKLUBB 14.-16.JUNI 2019

Ørland Ballklubb har gleden av å invitere til TINE Fotballskole 2019. Vi inviterer absolutt alle i alderen 6-12 år som ønsker å oppleve fotballglede ? enten du spiller aktivt fra før eller har lyst til å prøve fotball for aller første gang. Her er absolutt alle velkomne ? det er ingen sportslige krav for å kunne delta.

Nytt av året er at vi tilbyr en helt egen keeperskole for de som allerede er keepere eller for de som har lyst å prøve seg som keeper. Nytt av året er at vi også arrangerer en ferdighetsløype der du får prøvd ut ferdigheter både med og uten ball.

Hvis ønsker deg hjertelig velkommen til fantastisk morsomme og lærerike fotballdager på Brekstad – velkommen til TINE FOTBALLSKOLE 2019 😊

Deltageravgift:

Lik pris for alle aldersgrupper og kjønn på 600,- pr.spiller. Innbetaling av deltageravgift skjer gjennom at du bruker den samme linken som ligger under «Påmelding».

I tillegg til alle aktiviteter og 2 luncher med sunn mat så får spilleren ei flott NIKE-skjorte og en fin praktisk NIKE-ryggsekk for deltageravgiften

Hvis noen av de som ønsker å delta har utfordringer med å få betalt 600,- så ta kontakt med ansvarlig for TINE Fotballskole 2019 Jan-Roar A.Saltvik så skal vi finne løsninger for den det gjelder.

Påmelding:

Påmelding skjer ved å bruke linken under. Vær nøye med å fylle ut alle opplysninger og spesielt opplysninger om skjortestørrelse, sykdommer, allergier o.l.

Link for påmelding: https://www.spoortz.no/tine_fotballskole01_14062019

Påmeldingsfrist: 1.juni

Kontaktperson for TINE FOTBALLSKOLE 2019

Jan-Roar Aarbergsbotten Saltvik

Mobil: 911 39 279

E-post: jan.roar.saltvik@fotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift