Camping under Storsjøcup

I perioden Storsjøcup pågår er det relativt få bo-plasser i Østersund. Foreldre, foresatte eller andre må ivareta dette ved å bestille plass selv.

Også i år samarbeider vi med FK Fosen på busstransport og på et J15 lag. Det er også gitt mulighet til å bo på området som FK Fosen leier på Løvstad idrettspark. Anlegget er i kort distanse fra skolen, med nærbutikk i området.

Løvstad «Camping» FK Fosen område er avholdt bak målet. På grus er det plass til 15 stk Bobiler. Gressplenen langs skogen er området for vogner og telt.
Løvstad idrettspark er ingen campingplass, men tilpasset for camping under Cup og drives av det lokale idrettslaget. FK Fosen har over år opparbeidet dette området hvor vi har hatt mange fornøyde foreldre som har samlet seg med campingvogner, biler og telt på Løvstad. Dette har bidratt til at vi årlig har fått tildelt et fast område hvor foreldre kan etablert seg. Fordelen med å samles er å bistå hverandre i kjøring og oppmøte på kamper rundt omkring. Likeledes er det en fantastisk sosial arena, hvor man på kvelds tid blir kjent med hverandre og kanskje slapper av i solen med grilling og felles bespisning.

I år som i fjor håper vi at foresatte fra både FKF og ØBK benytter anledningen til å oppleve ungdomstiden gjennom eget telt, Combicamp, bobil eller Campingvogn. Vi håper at så mange som mulig tar turen over til Storsjø og opplever dette sammen med vår jenter og gutter.

Det er fortsatt etter prinsippet om først til Mølla, for å sikre seg en plass å campere, og det kan fort være fult dersom man kommer sigende midtveis i cupen.

Av fasiliteter er det toalett/dusj og strømtilgang. Kostnad er nesten det samme som annen camping i nærområdet, og derav ikke gratis. (ca NOK 350./ pr døgn med vogn)

FK Fosen sin frivillige kontaktperson Per Mortensen kan kontaktes for spørsmål tilknyttet camping og erfaringer fra tidligere StorsjøCup. De kan være behjelpelig med å gi svar til dere som tenker å delta. IKKE kjør hjemmefra og helt til Storsjø uten å ha vært i kontakt med Per kan treffes på +47 926 54 330.

Plass bestilles på samme mobilnummer.

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift