ENDELIG SESONGSTART:-)

Lørdag 14. september starter vårt herrelag sesongen med bortekamp mot Namsos.

Håndballgruppa i Ørland Ballklubb stiller i sesongen 2019/2020 lag fra mini til senior på dame og herresiden. Klubben har stor aktivitet, og det skal spilles over 250 kamper gjennom sesongen. Første arrangement i Ørland Sparebank Arena blir 21. september hvor vårt damelag starter årets serie. For aldersbestemte lag starter seriespillet den 26. oktober, hvor ALLE våre lag har hjemmekamp i arenaen.

Gjennom sesongen blir det 25 små og store arrangement i Ørland Sparebank Arena, og det skal gjennomføres 125 kamper. Her blir det helt sikkert mange jevne og spennende kamper, og vi håper publikum stiller opp og heier på våre lag. For de som ønsker å se mye håndball anbefaler vi vårt sesongkort som kan kjøpes for kr. 500,- inkludert kaffe og gir adgang til alle kampene. Sesongkortet er også en fin gave til foreldre og besteforeldre.

For de som ønsker å følge med kampoppsettet anbefaler vi å laste ned appen «Min håndball» og finn ditt favorittlag. Her kan man også følge kampene live. Man kan også finne kampene på https://www.handball.no/system/arrangordagbok/

 

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift