Oversikt over baner i bruk

Informasjon til deltagende lag ved Ørland Sparebank fotballcup 2019

Ørland Ballklubb har utarbeidet et informasjonsskriv som kan være til nytte for spillere, trenere/lagledere og foreldre under årets cup.

Nyttig linker og telefonnummer

Aktiviteter

På deltakerkortet vil vi i god tradisjon tilby actionfylte aktiviteter. Fredag og lørdag holder vår nye klatrehall i Ørland Sparebank Arena åpent for dere. Svømmehallen er åpen lørdag, samt at det populære tilbudet lasertag også er inkludert som del av cupens A-kort. Det er også mulighet til booke squash-timer i Ørland Sparebank Arena, men det er utenfor kortet.

Bespising

I år vil vi servere middag i Ørland Sparebank Arena, som ligger rett ved fotball-anleggene. Vi vil ikke servere taco lørdag, men komme med en ny og bedre overraskelse ?? Meld inn matallergier i god tid. Vi unngår svineprodukter. Det serveres frokost på overnattingsstedene, der det også er mulighet til å smøre seg lunsjpakker.

Overnatting

I år har vi både Ørland Ungdomsskole og Brekstad Barneskole som ligger rett ved fotballbanene. I tillegg har vi Opphaug skole og Futura Barnehage. Vi oppfordrer de som har bobiler og campingvogner til å bo på campingplassen. Om det er ønsker å bo i nærheten av lagene, vil Opphaug være det beste stedet. Det vil bli vanskelig med camping ved ungdomsskolen og barneskolen.

Ørland Sparebank Cup 2019

Velkommen til Ørland Sparebank Cup Brekstad 16.-18. august 2019

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift