Storsjøcup - sluttspill

Fredag startet sluttspillet på Storsjøcup. Resultatet etter innledende puljer var to lag i A-sluttspill og tre i B-sluttspillet. Igjen en dag med flotte baner og et ikke så flott vær. Men mange flotte prestasjoner av Ørland sine lag selv om vi ikke fikk noen videre til finalene på lørdag.

Storsjøcup kampdag tre

Da er kampdag tre gjennomført for alle ØBK sine lag under Storsjøcup. Dette var siste kamper i gruppespillet og alle lag er nå klare for sluttspill.

Storsjøcup kampdag to

Da er kampdag to på Storsjøcup gjennomført. En aktiv dag med hele 7 kamper. Været har vist seg fra en bedre side selv om vinden er kjølig. For lagene ute på banen har forholdene vært gode på alle banene.

G16 Lånke IL - Ørland, andre gruppekamp onsdsg

Andre kamp i gruppespillet for G16 ble spilt på kunstgresset på Jamtkraft B. Fortsatt kjølig for publikum, men bra vær ellers for å spille kamp.

G15 Ørland - Stjørdals-Blink gruppekamp onsdag

G15 sin andre gruppespill kamp var mot Stjørdals-Blink. Gode spilleforhold i lettskyet vær med sol som varmet litt opp i den sure vinden.

ØBK på Storsjø 2019 - Første kampdag

Da er fem lag fra Ørland ballklubb på plass i Østersund. Første kampdag har gitt både seier og tap for våre lag.

Grand entree av ØBK på åpningen

Mange blide ørlendinger kom inn på stortorvet i Østersund i kveld.

Camping under Storsjøcup

I perioden Storsjøcup pågår er det relativt få bo-plasser i Østersund. Foreldre, foresatte eller andre må ivareta dette ved å bestille plass selv.

Storsjøcup 2019

Storsjøcup har i mange år vært en tradisjon for våre eldste lag. Cup'en arrangeres i Østersund i Sverige fra 1/7-6/7. Ørland ballklubb reiser i år med ca 70 deltakere fordelt på 5 lag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift